MENU
polska english deutsch
slajd
przycisk przycisk przycisk przycisk
DNIA:  5.02.2016 (piątek)
START: godz. 20.00 – 5.00
MUZYKA: DJ
KOSZT: 120 zł/osoba
 
REZERWACJA -  ilość miejsc ograniczona
HOTEL „WITYNG” Recepcja:
TEL. (63) 270–70–21 wityng@wityng.pl
 
Menu:
 
Zupa: krem z białych warzyw ze słonecznikiem

Główne danie:
  • polędwica w kurkach
  • roladka drobiowa z jabłkami
  • bitki wołowe
  • łosoś i dorsz z bukietem warzyw
Dodatki:
  • ziemniaki pieczone w ziołach
  • frytki
  • kluski śląskie
  • zestaw surówek
  • warzywa konserwowe
Deser:  ciasto, owoce, kawa, herbata

Zimne zakąski:
  • tatar wołowy z jajem
  • polędwica w trzech smakach 
  • kurczak z gruszką w sosie malinowym
  • terrina drobiowa
  • muszle nadziewane
  • ryba w marynacie 
  • sałatka z granatem
  • sałatka z kurczakiem w sezamie
  • pieczywo, masło

Ok. 23.00 barszcz czerwony z krokietem
Ok. 1.00 zupa gulaszowa
ok. 2.00 żurek z jajem
Słodki bufet: ciasto, fontanna czekoladowa, kawa, herbata, owoce
 
Napoje w cenie – bez limitu: 
kawa, herbata
soki, napoje, woda mineralna

Zapraszamy serdecznie